Vetlandapolitiker vill ha pengar – riktiga pengar


[adrotate banner=”28″]
Fullmäktigeledamoten och kristdemokraternas toppnamn i Vetlanda kommun, Ingemar Sturesson, vill nu att kommunen ska utreda möjligheter till mer kontanthantering i Vetlanda kommun.

Ingemar Sturesson uppmärksammar i en färsk motion de problem som många invånare, inte minst de som är till åren komna, drabbas av när kontanthanteringen minskar och bland annat banker slopar kontanter.
Ingemar Sturesson beskriver hur den nya samhällsordningen drabbar handikappade, äldre och föreningar.
”Man saknar den service man tidigare tagit för självklar”, skriver Ingemar Sturesson i sin motion och föreslår nu att kommunen utreder vilka möjligheter som finns i samband med upphandlingar av banktjänster att beakta folkets krav på mer kontantservice.

[Redaktion]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Vetlandapolitiker vill ha pengar – riktiga pengar”

  1. Profilbild för Uppmärksam läsare
    Uppmärksam läsare

    Om kommunen ställer krav på att den som levererar banktjänster till kommunen skall tillhandahålla kontanter till kommuninvånarna så kommer naturligtvis banken att kräva kostnadsersättning från kommunen.

    I Vetlanda kommun finns andra betydligt allvarligare problem att lösa så det är högst önskvärt att poitiker håller sig borta från finansmarkanden och istället fokuserar på hur man skall lösa krisen inom utbildningsväsendet.