Sapa arena utsedd till årets arena

Bandyförbundet har givit utmärkelsen Årets Arena 2012 till Sapa Arena i Vetlanda. Företrädare för arenan får ta emot utmärkelsen på lördag vid en bandygala i Uppsala. ”Vi har fått valuta för pengarna och allt vårt slit”, säger arenabolagets ordförande Stewe Jonsson i en kommentar.
Bandyförbundets motivering lyder: ”Vetlandas nya bandyhall har skapat en 71-procentig publikökning trots en sportsligt knackig säsong. Ett gäng hårt arbetande idealister och visionärer har i många år planerat sin dröm om en hall – och vänt på varenda krona för att deras idé skulle bli verklighet. Hallen ett ekonomiskt föredöme – ett bevis på att det inte behöver kosta mer än ca 40 miljoner kr för att få en ny, smart och noggrant designad arena för elit- och ungdomsidrott.”
”Det är naturligtvis jätteroligt och inget som vi hade tänkt på, så vi blev väldigt överraskade när vi fick beskedet. Vi har själva tyckt att resultatet blev riktigt riktigt bra, bättre än vi från början vågat tro”, säger Stewe Jonsson i ett nyhetsutlåtande.

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Sapa arena utsedd till årets arena”

 1. Profilbild för per
  per

  Det är bara att grattulera till utmärkelsen, ni har gjort ett fantastiskt arbete och gett något positivt till vetlanda och alla ungdomar,
  I en visionär finns inga begränsningar, ni är föredöme för idrotten.
  Ett stort GRATTIS

  1. Profilbild för Gunnar O.
   Gunnar O.

   Ja jag har besökt Sapa Arena några gånger i vinter ock sett på bandy ock det var lika trevligt varje gång, det känns så kamratligt på något sätt. GRATTIS!!!