Råndrama i Nässjö – misstänkta på flykt

Två män misstänkta för att ha misshandlat en man i Nässjö och därefter stulit hans bil och flytt från en bilolycka är fortfarande på fri fot.

[adrotate banner=”27″]
Händelsen utspelade sig i tisdags kväll med början på Skolgatan i Nässjö. Där ska två män ha gått till våldsamt angrepp mot en tredje man med hjälp av tillhyggen och ytterligare hot om våld. Männen ska sedan ha stulit bilnycklarna till brottsoffrets bil och kört iväg.
”De har använt våld för att tvinga till sig bilen, målsägande blev misshandlad och skadad”, berättar Tommy Thorngren, polisens presstalesman.
En stund därpå var våldsmännen inblandade i en krock med en annan personbil på Mariagatan utanför Pigalle. Männen avvek från olycksplatsen men kraschade med bilen en bit därifrån och fortsatte sedan flykten till fots.

Ambulans larmades till de båda brottsplatserna. Inget av brottsoffren ska ha skadats så pass allvarligt att sjukhus var nödvändigt.
De båda männen misstänks för grov stöld, grov misshandel, försök till grov misshandel och smitning.
Ett stor polispådrag sattes igång efter männen under tisdagskvällen men utan resultat.

[Redaktion]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Råndrama i Nässjö – misstänkta på flykt”

 1. Profilbild för mathias
  mathias

  Nässjö! Det blir ju bättre för varje dag. Spännande utveckling helt enkelt.
  PS.Glöm inte bilbältet!

 2. Profilbild för mathias
  mathias

  Som vanligt har väl ingen sett något, eller så lämnar man inte ut korrekta signalement av anledningar vi inte ska ta upp här.
  Det är nog dags för folk att ta bort skygglapparna och se verkligheten som den är.