Nazist vill öppna tre asylboenden

En 49-årig man från en Norrlandskommun och aktiv nazist erbjuder nu Migrationsverket att öppna asylboenden i tre fastigheter som han äger, rapporterar Expo.

”Jag kommer att få fiender. Men det går inte att vara så där tjurig som jag brukar vara. Om inte jag gör det här så gör någon annan det. Jag måste försöka rädda verksamheten och skapa arbetstillfällen”, säger fastighetsägaren till Expo om sina planer och förväntade reaktioner från sina politiska vänner.
Klart är dock att det handlar om att tjäna pengar. Hade det inte legat pengar i botten hade 49-åringen aldrig hyrt ut till Migrationsverket:
”Så medmänsklig är jag inte.”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nazist vill öppna tre asylboenden”

  1. Profilbild för Tommy L
    Tommy L

    ”Så medmänsklig är jag inte.” Det är ingen annan heller som driver flyktingboende fast han är bara mycket ärligare än dom andra!