Nässjöpolitiker vill ha Vetlandautredning


[adrotate banner=”27″]
Fullmäktigepolitikern Mert Cimen (mp) i Nässjö föreslår i en motion att socialtjänsternas nattpatruller integreras med räddningstjänsten.

”Personer utrustade med förstahjälpen, hjärtstartare och brandsläckare, som snabbt är på plats vi larm gör ofta stor skillnad”, menar Cimen och föreslår att saken ska utredas av Höglandets räddningstjänstförbund tillsammans med Vetlanda kommun som också ingår i förbundet.

[Redaktion]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Nässjöpolitiker vill ha Vetlandautredning”

  1. Profilbild för Uppmärksam läsare
    Uppmärksam läsare

    Om Nässjö kommun vill integrera socialtjänstens nattpatruller med räddningstjänsten i Nässjö så går det säkert bra men personalkostnaden för nattpatrullen och den utrustning som föreslås måste naturligtvis ligga kvar inom ramen för socialtjänsten i Nässjö kommun ty kommuninvånarna i Vetlanda kommun vill inte betala för Mert Cimens föreslagna omorganisation i Nässjö. Givetvis vill inte kommuninvånarna i Vetlanda betala den i motionen föreslagna utredningen heller. Däremot finns det inget som hindrar att räddningstjänsten åttar sig att utföra utredningen men den måste betalas fullt ut av kommuninvånarna Nässjö kommun.