Nässjöbo attackerad av okända – slagen medvetslös och blodig på Storgatan

Den man som hittades misshandlad på Storgatan i Nässjö natten till i lördags ska enligt uppgifter till polisen ha blivit utsatt för oprovocerat våld av tre gärningsmän. Nässjöbon har vårdats på sjukhus för sina skador.

Den cirka 45 år gamle Nässjöbon ska ensam ha kommit promenerande på Storgatan i Nässjö vid 01-tiden natten till i lördags.
Då ska tre män plötsligt ha attackerat mannen med våld. 45-åringen blev bland annat slagen i ansiktet och slagen till marken.
När mannen föll till marken ska han ha förlorat medvetandet.
När han vaknade till upptäckte han att han blödde och att hans kläder var nedblodade. Han hade också ont i en axel.
Det är oklart vem som hittade mannen men han fördes snabbt med ambulans till Höglandssjukhuset för vård.
Mannen har inte kunnat identifiera de tre personerna skyldiga till misshandeln. Beskrivningen av männen är vag. Det ska röra sig om män i 20-25-årsåldern med allmän klädsel. Mer har 45-åringen inte förmått lägga på minnet, enligt de uppgifter till polisen som delgivits Höglandsnytt.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Nässjöbo attackerad av okända – slagen medvetslös och blodig på Storgatan”

 1. Profilbild för Rikard
  Rikard

  Jag trodde att det var s, c, fp och v som styrde i kommunen och inte Safe?! Även om de satt vid makten föregående mandatperiod. För övrigt så tror jag att Folkfesten är ett bra och viktigt arrangemang som kan föra goda saker med sig. Att återanställa fältassistenter kan vara en bra åtgärd för att bidra till ökad trygghet i centrum på kvällar och helger.

 2. Profilbild för Thomas
  Thomas

  Det spelar ingen roll vem som styr i kommunen. Alla är de lika handlingsförlamade när det gäller problemen med brottslighet. Varför bryr man sig inte om sin befolkning är frågan?

 3. Profilbild för Rikard
  Rikard

  Jag tror visst att det spelar roll beträffande vilken typ av kommunledning som styr nässjö. Hur de ser på vad som behöver göras. Vad de prioriterar i sina budgetar, när det gäller resurser till det som kan motverka kriminalitet och göra nässjö till en säkrare kommun. Och självklart spelar det stor roll hur stora resurser polisen har att röra sig med. Vilket iof inte är en kommunal fråga. Sedan måste vi få ner arbetslösheten, särskilt bland ungdomar. Det är ju både en kommunal och statlig fråga. Så det handlar om att politiken går i symbios på olika plan för att vi ska få ett tryggare nässjö.