”Bara kommunchefen i Sävsjö tycks trivas”


[adrotate banner=”28″]
”Kommunkontoret i Sävsjö är ett vandrarhem för chefer som kommer och går. Även politiker får inte vara kvar,det är bara kommunchefen som sitter kvar och tycks trivas”, skriver signaturen Iakttagare i en insändare på Höglandsnytt Debatt.
[adrotate banner=”27″]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ””Bara kommunchefen i Sävsjö tycks trivas””

 1. Profilbild för Politiker är toppen
  Politiker är toppen

  Klaga inte på vår kommun.
  Tänk vad underbart vi har det, blivit av med alla de duktiga cheferna och tjänstemännen och
  fått in nya osäkra oerfarna kort.
  Dock har vi kvar vår kommunchef som verkligen rosat vår vackra trägårdskommun med en och
  annan stucken person / medarbetare. Vi skall vara stolta att vi har en kommunchef som vill vara kvar och
  hos allmänheten och kommunens medarbetare har så hög status att man nämner honom i bibliska ordalag / namn.
  Sävsjö är bäst.

 2. Profilbild för politiker är toppen
  politiker är toppen

  Sävsjö är toppen !!!!

  Läste i dagens tidning att det nästan löst sig i konflikten med den mobbade chefs tjänstekvinnan och kommunen, hon får sitta av i någon skrubb och uppväga lön.

  Ni är verkligen fantastiska ni på Sävsjö kommun som hanterat detta på ett exemplariskt sätt och lyckats tysta ner denna skandal, den utpekade mobbaren sitter i orubbat bo och kvinnan sitter i skrubb och lön.

  Ett verkligt stort tack till Kommunalrådet Stefan Gustafsson (KD) som har lyckats att sopa detta under mattan med hjälp av kommunchefen (den anklagade) som bägge utrett ärendet (smart).

  Vore det inte för deras fantastiskt insats hade detta varit en riksskandal och kommunchef och förmodligen politiker löpt gatlopp i media och förstört Sävsjös goda rykte.

  Ett också stort tack till oppositions politikerna som också legat lågt i detta ärende men det är ju inte så ovanligt att våra fantastiska politiker är tysta som muren då kommunfullmäktige sammanträdena är mer likt en gudstjänst där prästen talar och församlingen är tyst, mer än ja och amen och en och annan lovsång. Förutsatt att inte kommunfullmäktige sammanträdet är inställt, som inte är ovanligt i Sävsjö.

  Det är toppen att ni kommunledningen hårt engagerar er i näringslivet (ni besöker ju företagen ofta) och avlövar SNAB (Sävsjö Näringslivs bolag) och nu så skyndsamt agerat med en kommunal Näringslivs kordinator (var han nu är någonstans). Toppen..ytterligare en ny tjänst som vi kan avlöna med kommunala skattemedel.

  Det är fantastiskt bra att ni sätter sprätt på våra skattepengar (så att de inte möglar) så som i ”Terminalen i Stockaryd”, julen (pengarna) skall rulla… ca 20-25 miljoner satsade, 9 miljoner till nya tågväxlar och mängder av miljoner kommer också att satsas på ny väg, som är efterlängtad av alla (terminalen). fantastiskt resultat ! bara ca 100.000:- back i månaden.
  Det bästa till sist FANTASTISKA 3 arbetstillfällen, har ni tillfört med så lite satsade pengar som 20-25 miljoner kronor + alla andra miljon investeringar.

  Tänk om ni våra fantastiska politiker satsat 10 gånger mer 200-250 miljoner och motorväg då kunde det blivit fantastiska 30-arbetstillfällen.

  Vårt kommunalråd Stefan Gustafsson (KD) från ”Stockaryd” skulle förmodligen då blivit helgonförklarad och blivit ”årets företagare” som den nye kommunala näringslivs kordinatorn gladeligen delat ut

  Sävsjö kommun ni är fantastiska.

 3. Profilbild för höglandet
  höglandet

  Var kan man läsa om detta….verkar som det skulle behövas en RIKTIG utredning om detta ”politiker är toppen” skriver stämmer.