TVÅ DÖDA I FRUKTANSVÄRD BRAND I NÄSSJÖ – POLISEN UTREDER MORD


Två döda efter bostadsbrand i Nässjö. Dessutom misstänker Höglandspolisen att personerna mördats.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades under kvällen på torsdagen till en rökfylld lägenhet i Nässjö. Efter ca en halvtimme var branden släckt och polisen spärrade av bostadshuset för att utreda saken.

Efter cirka en timmes arbete hittades två avlidna personer. Polisen inledde en förundersökning om mord för att få möjlighet att utreda vad som hänt. Flera grannar kunde inte vistas i sina bostäder under kväll och natten.

Under natten har den yttre avspärrningen utomhus hävts. Ingen person har gripits. Identifieringen av de två avlidna är fortsatt ej fastställd till 100 procent, meddelar Höglandspolisen under morgonen.

Det handlar om två vuxna personer som polisen alltså misstänker har utsatts för dödligt våld på något sätt. Polisens tekniker har arbetat på brandplatsen under natten. Grannar har förhörts av poliser för att komma närmare en lösning.

Branden ska ha brutit ut i köket men både lägenhet och trapphus rökfylldes och måste ventileras. Inga fler personer ska ha varit drabbade i brandlägenheten.


Publicerat

i

av

Etiketter: