Slagsmål när Boro/VHCs säsong tog slut

Så nära men ändå inte. Boro/VHC slogs ut från kampen om en plats i Hockeyettan under söndagskvällen.

Boro/VHC nådde längre än på länge den här säsongen. Ända till playoff 2 till kvalserien till Hockeyettan. I matchserien mötte Boro IK Pantern som snöpligt vann första matchen i Landsbro.

Under söndagen var det retur nere i Skåne. Pantern tog tidigt ledningen med 1-0 och utökade i andra perioden till 2-0. Boro pressade på och öste skott på mål men fick ingen utdelning.

I mitten av tredje perioden blev det slagsmål mellan ett par spelare och båda lagen åkte på saftiga matchstraff. Boro tog ut målvakten med 2,5 minuter kvar och med knappt en minut kvar reducerade Nikita Reyn. Hoppet om en vändning levde men det blev inga fler mål.