Skirö/Nävelsjö längre från allsvenskan efter förlust

Skirö/Nävelsjö bandy förlorade allt mer i kampen om den allsvenska kvalplatsen. Detta sedan laget förlorat med 4-6 på bortais mot Tjust i Gamleby på lördagseftermiddagen efter att ha varit i ledning till nio minuter innan matchslut.

Detta var andra matchen i rad Skirö/Nävelsjö förlorade med samma siffror. Åtvidaberg förra lördagen och så Tjust nu.
Skirö/Nävelsjö hamnade snabbt i underläge med 0-2 vilket genom två mål av Daniel Gustavsson dock strax blev 2-2. Men hemmalaget kunde också göra 3-2 just före halvtidsvilan.
I andra halvlek var det Anders Harryssons tur att sälla sig till tvåmålsskyttarna och hux flux ledde Skirö/Nävelsjö med 4-3.
En ställning som stod sig till 81:a minuten då Tjust kvitterade och senare lyckades göraytterligare två mål.

Därmed tappar Skirö/Nävelsjö mark uppåt. Derby spelade oavgjort och är nu fem poäng före. Däremellan återfinns också Tjust.
Noterbart är dock att samtliga topplag ska mötas internt samtidigt som Skirö/Nävelsjö bara har kvar att möta lag från den nedre halvan.