Sd-kungen: jag är ingen vilde

Sverigedemokraternas toppnamn i Nässjö kommun, Gunnar Gadderyd dementerar nu uppgifterna om att han skulle se sig själv som politisk vilde i fullmäktige.

Enligt uppgifter till Smålands dagblad har en intern maktstrid inom Sverigedemokraterna lokalt lett till att Gadderyd blivit åsidosatt inom partiet.
Att han skulle vara politisk vilde dementerar dock nu Gadderyd.
”Jag har inte för avsikt att bli en ”politisk vilde” utan fortsätter mitt arbete för Sd Nässjö. Däremot har jag avsagt mig positionen som gruppledare, platsen i arbetsutskottet och i valberedningen. I övrigt fortsätter jag mitt arbete i sann Sd-anda och siktar på ett ännu bättre valresultat 2018″, säger Gunnar Gadderyd i en kommentar till Höglandsnytt.
Med Gunnar Gadderyd vid rodret har partiet gått fram till att bli kommunens näst största vid valet i höstas.


Publicerat

i

av

Etiketter: