Ryktet var sant – Vetlanda BKs tränare går till toppkonkurrenten

Ajdå. Vetlanda BK tappar sin assisterande tränare Sergej Infalin till toppkonkurrenten i elitserien.

Ryktena gick och återberättades av Aftonbladet om att Infalin var klar för SAIK. Ikväll onsdag strax innan kl 19 kom till slut officiellt meddelande från SAIK att ryktet var sant
SAIKs nya herrlagstränare är därmed klara: Magnus Brodén, tidigare tränare i Hammarby och Sergej Infalin har skrivit på för ett respektive två år.

”Magnus och Sergej är två av Sveriges mest eftertraktade tränare. Jag tycker att det känns väldigt spännande och ska bli roligt att se vart de kan ta SAIK Bandy. Vi har en bra spelidé som vi är unika med och det gäller att fortsätta utmana sig själv och hitta nya infallsvinklar. Det blir intressant att prova två tränare utifrån med lite nya tankesätt som kan ta spelet till en ny nivå”, säger Daniel Eriksson, elitansvarig i SAIK Bandy, i ett nyhetsmeddelande.

”SAIK Bandy är en av toppklubbarna i världen så det känns väldigt spännande och motiverande att komma till en stor framgångsrik klubb. Det blir utvecklande med en ny miljö och känns väldigt inspirerande”, säger Sergej Infalin.

De nya tränarna kommer ha en spelarträff april och sedan drar träningen igång veckan därpå.


Publicerat

i

av

Etiketter: