Myresjö IF åker ur tvåan – klart idag efter förlust

Myresjö IF mäktade inte med motståndet från Oskarshamns AIK (som kämpar om att få gå upp i ettan) idag söndag hemma på Myrvalla. Slutresultat 0-2 efter en hyfsad insats från Myresjö.

Men det räckte inte när Oskarshamn gjorde mål redan efter sex spelade minuter i första halvlek. Andra målet kom efter ett bra frisparksläge för Myresjö som dock missade att backa hem, något som Oskarshamn utnyttjade direkt.
Myresjö ligger nu återigen sist i division 2 Ö Götaland.
Med två omgångar kvar är det 7 ointagbara poäng upp till IK Tord på kvalplats.
Det innebär att Myresjö och IF Haga gör varandra sällskap tillbaka till division 3 nästa säsong. Lagen tog steget upp i tvåan inför årets säsong men höll inte måttet.

Stämningen i Myresjö är dyster.
”Inte mycket som känns kul just nu med fotbollen. Tyvärr så räcker vi inte till idag och när vi som mest behövde vinna för att ha en chans på kval så kommer vi inte upp i den standard som krävs för att mäta sig med lagen i div.II. Bara att dra täcket över huvudet ikväll och lipa sig till sömns. I morgon är en ny dag som ger nya möjligheter att jobba vidare på nått som man tror på”, skriver Myresjö IFs informationsansvarige Stefan Lind på föreningens hemsida.

[adrotate banner=”6″]
[adrotate banner=”7″]
[adrotate banner=”23″]
[adrotate banner=”34″]


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: