MORD I VETLANDA – Knivhuggen man död

Den efter våldsdådet under natten till lördagen allvarligt skadade 35-åringen i Vetlanda har avlidit, meddelade polisen under lunchen på lördagen.

Kl 03:51 inkom larm till polisen om ett grovt våldsbrott i centrala Vetlanda. Enligt larmet var en man i 35-årsåldern allvarligt skadad efter att ha utsatts för våld med någon form av stickvapen.

Den 35-årige mannen fördes till sjukhus i ambulans med skador som bedömdes allvarliga och han opererades akut. Brottet hade skett i en bostad där det befann sig flera andra personer.

Kort efter brottet kunde två personer gripas misstänkta för försök till mord. De gripna är en man i 25-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern.

Den 35-årige mannen har avlidit av sina skador och mannens anhöriga har underrättats, meddelade polisen under lunchen. Händelsen rubriceras därför nu som mord.

Polisen försöker nu få en bild av vad det är som har hänt. Bland annat har en teknisk undersökning utförts på platsen under morgonen och brottsplatsen kommer fortsatt att vara avspärrad. Polisen arbetar även med att förhöra de misstänkta samt andra personer som kan ha uppgifter att lämna i ärendet. Polisen söker också kontakt med de som ännu inte har pratat med polisen och som kan ha upplysningar att lämna,


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: