Höglandsbor misstänks för grova brott i Bodafors

En man och en kvinna misstänks för att ha utsatt varandra för grova brott i Bodafors sent i lördags kväll. Båda personerna vårdades på sjukhus. Kvinnan greps och anhölls.

[adrotate banner=”28″]
Höglandsnytt har tidigare rapporterat om den misstänkt grova misshandeln där en man måste föras till sjukhus för vård i lördags kväll och där en kvinna greps och anhölls misstänkt för brottet.
Enligt polisens utredning som nu kommit en bit på väg ska mannen och kvinnan som båda är i 50-årsåldern av någon anledning kommit i bråk med varandra på kvällen. Det ska inte röra sig om något relationsdrama.
”Deras bekantskap kan jag inte uttala mig om men de har befunnit sig på samma adress samtidigt”, säger polisens presstalesman Göran Gunnarsson.
Bråket mellan de mannen och kvinnan, som båda är boende på Höglandet, ska ha kulminerat med att de båda slagit varandra med någon form av tillhygge. Vilken typ av tillhygge det handlar om vill polisen inte gå in på men inte bara mannen utan också kvinnan måste föras till sjukhus för vård av skador.
Kvinnan frigavs under söndagen men både hon och mannen misstänks för grov misshandel. Mannen ska också, enligt polisens uppgifter, ha gjort sig skyldig till grovt olaga hot mot kvinnan.

[Redaktion]


Publicerat

i

,

av

Etiketter: