Helt otroligt – BMW-ligan åkte fast i Vetlanda i natt

BMW-ligan som riktat in sig på stölder från BMW-bilar i lyxkvarter i främst Jönköping kan ha åkt fast i en stor polisinsats i Vetlanda natten till måndagen.

BMW-ligan har plågat länet under året och många BMW-ägare har drabbats. Nu sitter fyra män i 20-årsåldern hos Höglandspolisen och förhörs efter att de åkt fast i Vetlanda.

Vid 0340-tiden ringde ett vittne till polisen och berättade att en inbrott begåtts hos grannen på Hagalundsvägen i Vetlanda. Några personer hade setts krypa omkring i grannens BMW. Vetlandabon skrämde iväg tjuvarna.

Strax efteråt kunde det konstateras att en nyare BMW drabbats inbrott och fått sin instrumentpanel bortmonterad. Det blev en stor polisinsats i bostadsområdet för att få fast tjuvarna.

En av polispatrullerna mötte en misstänkt personbil och stoppade den för kontroll. I bilen satt fyra män från andra sidan Östersjön och en av männen hade blöta kläder.

En annan polispatrull hittade en ryggsäck på en gata och intill låg en bilstereo och en komplett instrumentpanel som kan misstänkas komma från den BMWn. Poliserna hittade också saker i männens bil som kan koppla dem till ryggsäcken.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: