Fyra personer skadade i Nässjöolycka – barn vårdas på sjukhus

Fyra personer fördes till sjukhus efter en olycka i Nässjö kommun under söndagen och en pojke måste läggas in för vård över natten. Polisen misstänker brott bakom olyckan.
UPPDATERAD: 0825, 1055

Åtta personer drabbades och dyra personer skadades i en trafikolycka i Sandsjöfors på lv 128 vid 1430-tiden på söndagen. Tre personer blev körda med ambulans till Höglandssjukhuset och det blev totalstopp i trafiken i över en timme med långa köer som följd.

Det rörde sig om en 12-årig pojke som konstaterades vara lindrigt skadad och blev inlagd för vård, enligt uppgifter från akuten på söndagskvällen. En 42-årig kvinna var lindrigt skadad och fick gå hem efter behandling. En 28-årig kvinna räknades som oskadd och fick gå hem efter behandling.

En 53-årig kvinna blev förd med ambulans till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping där hon konstaterades vara lindrigt skadad.

UPPDATERING
Polisen har inlett en trafikutredning, hållit förhör och undersökt olycksplatsen. En bilförare misstänks för vållande till kroppsskada och sjukdom.
”En initial bedömning gjord på plats, det kan ändras under förundersökningens gång”, förklarar polisens presstalesperson Thomas Agnevik under måndagsförmiddagen.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: