Forserumsbo bet och brände sambo med cigarett

Hotade att dränka henne, bet henne i örat, brände henne i ansiktet med cigarett, mordhotade hennes familj. Det är delar av åtalet mot en Forserumsbo i 20-årsåldern som misstänks för grov kvinnofridskränkning mot sin sambo. Mannen har suttit i häkte sedan början av februari.

Eksjö tingsrätt ska nu ta upp fallet där mannen misstänks för att ha misshandlat och hotat sin sambo vid fem tillfällen mellan i juni ifjol och februari i rå.
Det började, enligt åtalet, i somras med att mannen drog ner sambon till marken och bet henne i örat. En månad senare hotade han dränka henne. Ytterligare en månad senare ska han ha bränt henne med cigarett i ansiktet. I januari i år anhölls mannen för att ha slagit kvinnan i ansiktet och rivit henne på munnen. Han ska också ha hotat döda kvinnans familj genom att skjuta dem.

Mannen har varit belagd med kontaktförbud som han överträdde i slutet av januari genom att bland annat följa efter sambon på gator i Nässjö.
Forserumsbon åtalas också för att ha hotat mörda en släkting till sambon samt för att ha varit hög på hasch i februari i år.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: