Fick nog i helgen – misshandlade buskörande epatraktorförare


En pojke som körde epa-traktor i Nässjö kommun under helgen ska ha blivit misshandlad efter en misstänkt buskörning.
UPPDATERAD : 0917, 1645, 0825
Vid 1240-tiden under söndagen fick polisen in larm om att en epa-traktorförare körde omkring och sladdade i Anneberg.
Föraren ska bl a ha kört emot en brevlåda så att den gick sönder.

Poliserna fick tag på föraren som misstänks för vårdslöshet i trafik och eventuellt olovlig körning eftersom det finns misstankar om att fordonet är trimmat. Fordonet har tagits i beslag av polisen.

En anhörig till den misstänkte pojken har i sin tur anmält att en annan person misshandlat pojken. Misshandeln ska ha skett med slag efter att den misstänkta ilsknat till på buskörningen.

Enligt polisen är fallet rörigt med motstridiga uppgifter. Det är i mycket osäkert vad som egentligen hänt. Anmälningar och motanmälningar har lämnats in.

Enligt uppgifter till Höglandsnytt ska föraren ha försökt köra på minst en person, något som också bekräftas av polisens uppgifter. Samtidigt ska en eller flera personer ha angripit fordonet med föremål så att skadegörelse uppstått. Andra uppgifter talar om att föraren angripits innan postlådeincidenten.

Föraren ska också ha skrikit rasistiska uttryck mot ägarna till postlådan, men enligt polisen finns det ingen anmälan om detta. Någon ska dock ha blivit hotad i fallet, enligt en anmälan, dock oklart vem.
Uppgifter till polisen talar för att ytterligare en person, ensam eller del av en grupp, är den som ska ha slagit föraren men mycket är oklart. Klart är dock att föraren skadats. Klart är att det finns en konflikt mellan olika personer i Anneberg.

”Uppgifterna går isär. Det är inte lätt att veta vad som hänt. Vi måste förhöra de inblandade ”, säger polisens presstalesman Fredrik Kliman.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: