En person knivhuggen – vårdas på sjukhus


En person vårdades på sjukhus efter att ha blivit knivhuggen i ett bråk på måndagseftermiddagen. Under kvällen hade polisen fått tag i två misstänkta personer som är misstänkta för mordförsök. Under natten anhölls de.
UPPDATERAD: 1630, 1959, 0830

Polis och ambulans larmades till Grönadalsgatan i Nybro vid 1510-tiden med anledning av ett misshandelsfall på platsen. En man i 20-årsåldern hade fått en stickskada och blev förd till sjukhus med ambulans.

Ytterligare en man, i 50-årsåldern, skadades. En person var under eftermiddagen gripen av polis. Polisen har genomfört förhör med vittnen och en teknisk undersökning av brottsplatsen. Brottsplatsen är avspärrad.

Fallet blev under kvällen rubricerad som mordförsök. Två män är gripna misstänkta för försök till mord, uppgav polisen vid 19-tiden. Förhör med dem hålls under kvällen. Brottsoffret har kunnat förhöras av polis i inledande förhör. Det andra brottsoffret måste inte till sjukhus.

UPPDATERING
Strax innan midnatt natten till tisdagen kom besked från polisen om att åklagare beslutat att anhålla de båda misstänkta männen. Förhören och utredningen fortsatte under tisdagen.


Publicerat

i

av

Etiketter: