Eksjöpolitiker anmäler Expressen och Sveriges Radio


[adrotate banner=”27″]
”Får massmedia begå vilka brott som helst? Jag anser att Sveriges Radio och Expressens avslöjanden om vad enskilda medlemmar i SD tyckt och skrivit på anonyma debattsajeter gränsar till politisk förföljelse och det borde bli ett rättsligt efterspel på detta”, skriver Eksjöpolitikern Lars-Håkan Halldin (c) i ett inlägg på Höglandsnytt Debatt och meddelar samtidigt att han anmäler till Justitiekanslern, Datainspektionen, Finansinspektionen och Pressombudsmannen.
[adrotate banner=”27″]
Jag vill klart deklarera jag delar inte SD syn på invandringen på något sätt.

Den senaste veckan har Sveriges Radio och Expressen brutit mot alla tänkbara etiska regler som handlar om god etik. Man bryter sig in i privata brevlådor, via researchföretaget Reseachgruppen som har ett tvivelaktigt ursprung och ägare. Man skaffar sig uppgifter från debattsajter, banker och spelkasinon. Det känns avskyvärt. Den anonymitet som man garanter tex tipsare eller de som skriver under pseudonum i tidningen respektera man inte när det görs inlägg som inte stämmer med dessa mediars värderingar då hänger man ut dem hur som helst.
Jag delar förra språkröret i Miljöpartiets Maria Wetterstrands syn på dessa frågor hon tycker det är avskyvärt media beter sig på detta sätt..
Den stora etiska frågan är om inte Expressens hat mot SD i den senaste valrörelsen mot de människor som delar SD syn är allvarligare och mer föraktfullt än vad SD:s ståndpunkter om invandringen är. Ibland måste man mäta temperaturen i underjorden. Man får inte förfölja människor för deras politiska uppfattning, det har Expressen gjort.
Vår asyllagstiftning bygger på att ge förföljda människor skydd i synnerhet de som förföljs för sina politiska åsikter. Då kan vi inte tillåta tidningar förfölja människor för deras politiska uppfattningar. Det borde Sveriges Radio och Expressen respektera. Jag anser att deras hatkampanj mot SD är politisk förföljelse och det borde bli ett rättsligt efterspel på detta.

Att SD portar Expressen från sin valvaka är ett renlighetskrav, sådana demokratiska dödgrävare borde inte få sätta sin fot på några politiska presskonferenser. Expressen liknar mer och mer den Engelska Tabloiden News of The World, den är gud ske lov nedlagd.
Hur vet vi att inte Expressen avlyssnar telefoner, hotellrum, sammanträdeslokaler och bostäder. Som de uppfört sig denna vecka så är min bedömning Expressen är demokratisk ohyra som borde läggas ned.

Lars-Håkan Halldin

[adrotate banner=”108″]

[adrotate banner=”23″]


Publicerat

i

av

Etiketter: