Landsbro föll stort borta

Landsbro förlorade stort med 4-1 (2-0) borta mot Huskvarna i damettan idag lördag.

Huskvarna kopplade greppet direkt och första målet satt efter 8 minuter. Landsbro har det svårt i serien och har bara vunnit en match den här säsongen.
Enda glädjeämnet var Maja Jakobsson som byttes in i andra halvleken och gjorde Landsbros enda mål (2-1-reduceringen) med drygt 20 minuter kvar.
Huskvarna svarade dock direkt minuten efteråt och gick i från till 3-1. Segermålet kom i 90e minuten.
Resultatet innebär att Huskvarna nu gått om Landsbro i tabellen. Landsbro ligger under strecket med bara 4 poäng efter sex omgångar. Oskarshamn och Dalhem har en match mindre spelad var och chans att gå om vid vinst, då skulle Landsbro ligga sist.