Vetlanda BK imponerade – i tio minuter

[adrotate banner=”27″]
I tio minuter. Så länge imponerade Vetlanda BK i den svåra bortamatchen idag söndag mot Västerås som till slut vann med 7-3. 25 minuters ras förstörde för VBK.

VBK har haft en förmåga att inleda skralt i tidigare matcher.
Så var dock inte fallet mot Västerås.
Joakim Andersson gjorde 0-1 redan i fjärde minuten och åtta minuter senare satte Johan Löfstedt en hörna fram till 0-2.
Men nu var det nästan 80 minuter kvar och under mindre än 25 minuter kom raset.
Hemmalaget vände på steken och satte 6-2 innan domaren blåste för halvtid.
Västmanland Läns Tidning gav inte VBK några rosor direkt i sin direktrapportering av matchen: ”VBK ser ut som ett juniorlag. Utklassning just nu”, skrev man när målen trillade in som mest bakom målvakten Jonas Persson som ersattes i halvtid av Philip Svensk.
Nu stannade också raset upp.
I andra halvlek gjordes bara två mål, ett från vardera laget och för VBK var det Joakim Andersson som gjorde 3-7 i slutet av matchen.
Nu väntar en ny svår match för VBK redan på tisdag då Edsbyn tar emot i hemmahall.