Gruppvåldtäkten i Mariannelund var planerad

UPPDATERAT. Den 24-årige Vimmerbybon hade planerat gruppvåldtäkten i Mariannelund. Det berättar vittnen, enligt åtalet som nu väckts vid Eksjö tingsrätt. Enligt åklagarens vittne hämtade 24-åringen och en 20-årig misstänkt tvåbarnsmannan med bil och körde henne till Mariannelund. Hon trodde att de skulle till Vimmerby och frågade under vägen flera gånger vad de skulle göra i Mariannelund. I eftermiddag, fredag, håller åklagaren en presskonferens i Jönköping.

Åklagaren vill att alla åtalade förutom Vimmerbybon ska utvisas om de döms för brottet som kan ge mellan fyra och tio års fängelse.

Enligt åklagarens gärningsbeskrivning uppmanade 24-åringen de andra att våldta tvåbarnsmamman. Till ett vittne ska han ha sagt att de ”skulle hämta en tjej och knulla”.
I Mariannelund på flyktingförläggningen har spriten flödat och våldtäkten har pågått hela natten i två omgångar. Männen har tryckt ner tvåbarnsmamman i en säng och slitit av henne kläderna. Under våldtäkten höll de fast tvåbarnsmammans huvud och höll för hennes mun. Trots det har vittnen hört henne skrika.

Tvåbarnsmamman var påverkad av alkohol och efter första rundan av våldtäkt var hon så chockad och skadad att hon inte kunde värja sig när männen började våldta henne igen, enligt åtalet.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Gruppvåldtäkten i Mariannelund var planerad”

  1. Profilbild för martin jonsson
    martin jonsson

    Vakna någon ggr svenska folk, vi kan inte låte det här hända dag ut och dag in, tänk på era barn innan det är för sent…

    1. Profilbild för Jopi
      Jopi

      Ansvaret därom ligger nog hos Sverige´s migrationsmyndighet -INTE hos befolkningen (!)-,
      eftersom denna myndighet är upplyst om ”förhållandet i Afghanistan” +deras kultur !