Det är slut – sd blir inte större


Enligt en undersökning från Sifo finns det inte längre några väljare kvar bland s k icke-sympatisörer som kan tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna och partiet kan därmed ha slagit i taket i opinionsundersökningarna, rapporterar SR Jönköping.

”I våra siffror ser vi inte att de kan öka så mycket ytterligare än de redan gjort utifrån den politiska profil som de just nu har, säger Toivo Sjörén, Sifos ansvarige opinionsundersökningar, till SR Jönköping.
[Redaktion]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Det är slut – sd blir inte större”

 1. Profilbild för Försöka duger...
  Försöka duger…

  Ytterligare ett misslyckat försök av media att försöka påverka oss att bli rasister-dvs få oss att tycka att det är något bra att ta in mängder med utländska människor till arbetslöshet, bostadsbrist och socialbidrag. Tala om att vara rasist om man tycker att man gör dessa människor en tjänst genom att ta hit dem utan att kunna erbjuda en framtid!!
  Enligt media och vissa andra ”PK människor” är jag rasist för att jag gärna skänker både kläder, saker och pengar till hjälporganisationer som har möjlighet att hjälpa dessa människor i deras eget hemland.
  SD kommer att fortsätta växa så länge det finns människor i Sverige som vågar tänka själva!

 2. Profilbild för Kräftslaktarn
  Kräftslaktarn

  Naturligtvis ett ytterst vågat uttalande. Majoriteten tycker att invandringspolitiken är helt och skogen, men att den inte än har högsta prioritet. Dessutom sitter den största röstmagneten Reinfeldt fortfarande kvar som partiledare i moderaterna. Han stöter bort moderata kärnväljare till SD i parti och minut